Langeland fejrede 10 år med manér...

Langeland fejrede 10 år med manér...

12-05-2014

Vejret var perfekt og de højere magter var med Natteravnene fra Langeland, da de fejrede deres 10 år på gaden. Det hele var GULT i GULT..!

Sekretariatschef for Natteravnenes Erik Thorsted havde taget turen til Langeland for at overrække jubilæumsflag og lykønskninger til formand på torvet hvor også Søs Fenger, som sidder i bestyrelsen for Fonden for Socialt Ansvar, var mødt op for at spille et par numre i dagens anledning.

Efter afslutning på Torvet var der åbent Hus i Natteravnenes lokaler ovenpå Ungdomsklubben. Det blev godt besøgt men det store trækplaster blev vores grill plads nede foran Ungdomsklubben.

Her var en blandet samling af familier samt unge mennesker, og der var dømt otalt hygge. "De 200 pølser vi havde, fik vi hurtigt afsat og arrangementet blev afsluttet med lodtrækning i konkurrence om 4 x gavekort til Vaffelhuset samt Gavekort kr. 500 og 2 x voksne billetter til Langelands Festival 2014" fortalte formand Karina Jørgensen.

"Dagen sluttede med at 18 stolte, og en smule trætte Langelandske Natteravne, holdt en privat fest med god underholdning af bl.a Syngepigerne som underholdte med gamle revyviser mv. Kl. 03.30 sagde de godnat og faldt helt sikket alle i søvn veltilfreds og med et bredt smil" slutter Karina og takker for en dejlig dag.

Læs ugeavisen Øboen her